Badrumsrenovering i Göteborg

Vi erbjuder kvalité som håller i längden

Badrumsrenoveringar i göteborg

Oavsett din budget, din idé Vi på Bygg Gest bygger badrum i Göteborg som är anpassade just för er och era hem. Från små uppgraderingar till totala renovering, dröm stort och låt oss hjälpa er att göra det till en verklighet.

Känn dig trygg med oss. Vi är självklart försäkrade och utför alla våra arbete enligt de senaste bransch reglerna

Vi på Bygg Gest hjälper er med badrums renovering i lägenhet eller villa. Vi jobbar mest inom  Göteborg, Hisingen , Mölndal området där vi kan hjälpa dig snabbast med att förverkla ert drömbadrum. 

Vi hjälper er med allting under badrumsrenoveringen. Vi tänker på alla dem olika moment som krävs under renoveringen av badrumet.

T.ex :

  1. Värmegolv
  2. Ny el & belysning
  3. Ventilation
  4. VVS (nya vatten&avlopsrör)

Vi hjälper er gärna med införskaffa alla badrumsmöbler &tillbehör som vi behöver under  renovering.  Nedan kan ni se alla våra samarbetspartners som ni kan handla hos via hos med våra rabbater 

 

Bygg ert dröm badrum

Planering

Vi ordar en träff där vi skapar en bild på hur du vill att ditt badrum ska vara

Offert

Vi skapar en offert för ditt dröm badrum

Projekt start

Godkänner du offerten, då vi påbörjar ditt projekt omgående

Våtrumsbehöringa Handtverkare

Bygg Gest har bland annat tilldelats behöringet för utförande av arbeten enligt Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Badrumsrenovering kan vara väldigt spännande. Men det är också viktigt att ha ett team av hantverkare och installatörer som har bred kunskap och lång erfarenhet. Med oss får du en chans att skapa din dröm badrum.

Powered by "To Do List Member"