Bygg Gest samarbetar med den nya bostadsmarknaden appen Habity.

Bolaget, som grundades 2017 av Marcus Abler och Fredrik Rimmus, låter dig logga in med BankID för att överblicka bostäder och kostnader kopplade till ditt hem. Det gäller både bostadsrätter och hyresrätter. 

”Vi har byggt en plattform där du hittar 5,5 miljoner bostäder i Sverige, oavsett om de är till salu eller inte. Det går att skapa en bättre bostadsmarknad genom digitala förutsättningar”, säger Marcus Abler. 

Ni kan läsa mer i denna artikel

Vi publicerar information om alla Sveriges företag tillsammans med användarnas egna åsikter om företagen -sakligt, enkelt och icke-kommersiellt. Vi ger den enskilde konsumenten möjlighet att hjälpa andra konsumenter hitta bra leverantörer och undvika dåliga. 

I vårt levande community delar användarna med sig av sina upplevelser om bra och mindre bra företag och hjälper varandra att hitta de bästa företagen i alla branscher.

Ni kan läsa mer om vårt samarbete med Reco HÄR

 

Vi på Sveriges Byggservice har en gedigen bakgrund inom hantverksyrken. Sveriges Byggservice samarbetar enbart med försäkrade, certifierade och utbildade samarbetspartners. Det är tack och lov sällan som olyckan är framme men när den väl är det så måste rutiner, försäkringar och garantier finnas på plats vilket det gör. Både för er skull och för vår egen. ”  

Därför behöver du aldrig oroa dig för att anlita oss. Ni kan läsa mer om vårt samarbete HÄR

Offerta är en liten men stor organisation där vi arbetar tätt tillsammans med ambitionen att alltid överträffa förväntningarna. Vi är en blandad grupp människor där kreativitet och nya idéer får stort utrymme. Hos oss fyller varje enskild medarbetare en viktig roll samtidigt som alla möjligheter finns för personlig utveckling och en lysande karriär.

Ni kan läsa mer om vårt samarbete med Offerta HÄR